Partit Popular

Antonio Gallego (PP): “els ciutadans han de decidir si volen ‘más Mas o menos Mas”

El Partit Popular de Sabadell ha realitzat una trobada amb el regidor de l’ajuntament de Sabadell, Esteban Gesa i la Secretària General del partit, Cuca Santos, amb els seus militants, on han parlat de diversos temes i de les eleccions catalanes.

A la trobada hi ha participat impartint una xerrada el portaveu adjunt del Partit Popular al Congrés dels Diputats i número tres a la llista que encapçala Xavier Garcia Albiol, per les eleccions del 27 de setembre, Antonio Gallego.

El regidor de l’ajuntament de Sabadell, Esteban Gesa, ha recordat que el Partit Popular de Sabadell no participarà a cap acte institucional de la Diada de Catalunya, perquè “enlloc de ser una festa de tots és una festa única i exclusivament per a les persones independentistes”. Gesa ha manifestat que el dia de la Diada el dedicaran “a fer campanya, que les eleccions del dia 27 són molt importants”.

D’altra banda ha instat als “partits constitucionalistes de Sabadell, que respecten la llei, i que no volen trencar Espanya a què no participin dels actes de la Diada i m’estic dirigint sobretot al Partit Socialista de Catalunya (PSC) i en concret m’estic referint al Partit Socialista de Sabadell”.

“Sabadell és una ciutat plural”

Gesa ha volgut recordar al govern de la ciutat que “es donin compte d’una vegada que Sabadell és una ciutat plural i que estan governant dues forces que només tenen vuit regidors”.

El dia de la trobada de Festa Major, l’alcalde, Juli Fernàndez, ja va fer un petit míting a favor de la independència que després es va corroborar amb el pregó d’inici de la Festa Major de la ciutat”.

Per la seva banda, Antonio Gallego, ha manifestat que “les properes eleccions catalanes per al Partit Popular no són unes eleccions plebiscitàries”.

En aquestes eleccions volem parlar de temes rellevants per als ciutadans com són el foment del treball, com superar la crisi econòmica, la sanitat, l’educació, com integrar la immigració i no només del monotema de la independència que només preocupa a  alguns. Els ciutadans hauran de decidir si volen más Mas o menos Mas”, ha assegurat Gallego.

Gallego creu que els ciutadans ja comencen a estar “cansats de tot aquest procés que tant està fracturant la societat catalana i que tanta inestabilitat està generant a Catalunya. Hem de sumar i no dividir”. D’altra banda ha manifestat que el Partit Popular aspira a ser la majoria no nacionalista del Parlament de Catalunya: “Albiol és un candidat que ha aconseguit doblar la intenció de vot al partit en només quatre setmanes”.

Majoria independentista

Gallego s’ha referit també a la possible majoria que sumarien Junts pel Si i la CUP, segons una enquesta feta pública aquest dijous pel CIS: “mai m’hagués imaginat que a Catalunya la CUP i el seu estil i les seves radicals propostes tinguessin la clau de la governabilitat. No m’imagino a David Fernàndez de conseller d’Interior o tampoc m’imagino a un conseller d’Economia amb xancles o espardenyes. Ells no són Catalunya i em fa por que tinguin la clau de la governabilitat”.

Apropament a Ciutadans

En quant als recents acostaments del Partit Popular català amb Ciutadans, Gallego ha afirmat que “parlarem amb qualsevol persona o grup polític que tingui clar que s’ha de respectar la llei i la Constitució. Podem llimar espereses i trobar punts d’encontre amb total normalitat”.

Foto portada: Gesa, Gallego i Santos, aquest dijous. Autor: David B.

Comments are closed.