Foto portada: Anna Lara Llonch, la portaveu municipal Míriam Ferràndiz i Sandra Alcaide. Autor:

Arrenca la segona edició del Retorn Social de la Crida

La Crida per Sabadell ha augmentat fins a 33.000 euros l’aportació destinada a l’anomenat Retorn Social. Es tracta d’aquells projectes amb qui col·laboren els anticapitalistes amb fons provinents bàsicament dels regidos i càrrecs de confiança.

Tots els càrrecs electes de la Crida per Sabadell tenen el sou limitat a 2,5 vegades el salari mínim pel seu codi ètic. La Crida té quatre regidors. Del salari que reben del consistori, l’excedent el destinen al propi partit. Una part després es reinverteix en l’anomenat Retorn social, que arriba a la seva segona edició amb 33.000 euros.

La formació anticapitalista va obtenir l’any passat 113.474 euros ja sigui amb l’excedent dels sous dels regidors (72.600 euros), la partida corresponent al grup municipal (30.000 euros) i la subvenció proporcional al número de vots obtinguts (poc menys de 11.000 euros). Les despeses s’han repartit, segons la formació, en el sou dels tècnics de l’organització, diverses campanyes i una publicació impresa. També a despeses externes com gestoria, despeses bancàries o infraestructura.

La formació ha obtingut un romanent positiu d’uns 47.000 euros. N’estalviaran uns 14.000 i en destinaran 33.000 al Retorn social, 10.000 euros més que l’any passat. El proper 1 de març s’obrirà el període de presentació de projectes per optar a finançament, que s’allargarà un mes. Les bases ja són consultables. Les entitats que necessitin suport tindran a la seva disposició una persona del partit per ajudar-los en el procés de presentació dels projectes.

Foto portada: Anna Lara Llonch, la portaveu municipal Míriam Ferràndiz i Sandra Alcaide. Autor: David B.

Comments are closed.