Quim Arrufat CUP

Arrufat (CUP) crida a la desobediència per votar el 9N

La secció local de la CUP ha organitzat una assemblea participativa i oberta a Cal Balsach sota el títol ‘9N i més enllà, com encarem el procés independentista?’, on ha participat el diputat del partit al Parlament, Quim Arrufat.

Un centenar de persones han assistit a la xerrada que s’ha celebrat al Velòdrom de Can Balsach i on Arrufat ha fet una crida a participar al 9N alternatiu després de la previsible impugnació per part del govern espanyol. En quant al posicionament del govern central, Arrufat ha assegurat “que tenen un gran poder perquè compten amb la simpatia dels bancs, l’església o l’exèrcit”.

Durant la seva intervenció ha repassat quina és la visió que té l’Estat Espanyol del dret a decidir i ha explicat als assistents les raons per les quals es va trencar l’acord dels partits posicionats a favor del dret a decidir.

Crida a la desobediència

El diputat de la CUP al Parlament de Catalunya ha manifestat que “s’ha d’anar a votar el 9N com a mesura de protesta contra l’Estat Espanyol” i ha afirmat que “hi haurà d’haver un acte de desobediència civil per aconseguir que hi hagi urnes i paperetes i es pugui realitzar la consulta”.

Foto portada: Quim Arrufat a l’assemblea de la CUP. Autor: David B.

Comments are closed.