Foto portada: el candidat Josep Ayuso davant representants esportius. Autor: PSC / cedida.

Ayuso aposta per reformar el pavelló de Sol i Padrís i les pistes d’atletisme

El candidat socialista a l’alcaldia, Josep Ayuso, ha presentat les seves línies d’acció en quant a esport aquest dilluns. Ho ha fet, segons el PSC, davant uns 300 representants d’entitats esportives en un acte a la Pista Coberta d’Atletisme.

L’alcaldable socialista, que és regidor d’Esports des de fa una dècada, aposta per rehabilitar el pavelló de Sol i Padrís, el més antic de la ciutat, i també les pistes d’atletisme Josep Molins, per ampliar els usos i també el confort. També s’ha compromès a instal·lar la il·luminació artificial als camps de futbol de Can Rull i Sant Oleguer. A Sant Oleguer ha assegurat que caldrà instal·lar una zona coberta a les pistes d’atletisme. A més, s’han d’acabar les obres al pavelló Olímpia, es milloraran les pistes de petanca i les zones de gimnàstica a l’aire lliure repartides per Sabadell.

Vull treballar perquè els valors de l’esport esdevinguin valors de la ciutat. L’esport ens dóna empenta, somnis, orgull i humanitat. L’esport fa campions però, sobretot, fa ciutadans, fa persones”, ha assegurat.

En un altre línia de coses, Ayuso creu que l’esport pot ser un catalitzador econòmic per a Sabadell. Així ha assegurat que l’Oficina de Dinamització Turística que ha promès tindrà entre els seus principals objectius el turisme esportiu cercant proves que es puguin fer a Sabadell i deixin un retorn econòmic als hotels o restaurants de la ciutat i el Vallès.

Així el candidat socialista també aposta per ampliar els programes esportius que es desenvolupen a la ciutat i donar suport a les entitats esportives. Tot plegat ho ha dit en un acte amb representants de l’esport local a la Pista Coberta d’Atletisme.

Foto portada: Ayuso, amb els assistents. Autor: PSC / cedida.

One Comment