Ayuso, Burgués i Farrés seran els alcaldes accidentals

Amb motiu de les vacances de Juan Carlos Sánchez, l’Ajuntament ha designat qui el substitueix durant el recés estival. Són els anomenats alcaldes accidentals. Les rotacions comencen aquest dilluns, on ja l’actual primer tinent d’alcalde i alcaldable socialista, Josep Ayuso, és alcalde accidental.

Josep Ayuso, actual tinent d’alcalde de Presidència, Economia, Serveis Centrals i responsable d’Esports, serà alcalde accidental en dos torns. En primer lloc, des del 28 de juliol fins el 3 d’agost i en segon terme entre els dies 11 i 17 d’agost. El tinent d’alcalde d’Urbanisme i regidor d’Educació, Ramon Burgués, serà alcalde accidental entre el 4 i el 10 d’agost. Finalment, la tinenta d’alcalde d’Habitatge i Serveis Socials, Marta Farrés, serà alcaldessa accidental entre el 18 i el 24 d’agost.

Juan Carlos Sánchez tornarà a l’alcaldia el 25 d’agost. De fet, el 2 de setembre hi haurà ple municipal. El 4 de setembre es farà la tradicional recepció de Festa Major i el 5 de setembre donarà inici la festa.

Foto portada: Ayuso, Burgués i Farrés, en imatges d’arxiu.

Comments are closed.