Josep Ayuso

Ayuso demana una majoria àmplia per tenir un “govern estable” després del 24M

El candidat del PSC a l’alcaldia, Josep Ayuso, ha presentat davant la militància socialista la llista amb la que concorrerà a les eleccions del 24 de maig. Ha demanat un “govern fort” i “estable” per la ciutat. L’acte ha congregat diversos centenars de persones. Segons el PSC, més de 1.200 a La Bassa de Sant Oleguer.

El mateix dia que s’ha publicat una enquesta, que els dóna la victòria però de forma ajustada, i a falta de menys d’un mes per a les municipals, Josep Ayuso ha fet la seva primera apel·lació a la necessitat que el PSC tingui una majoria àmplia el 24 de maig. “Sabadell necessita un govern amb àmplia majoria, un govern estable, un govern fort per agafar el timó de la ciutat”, ha dit. Així Ayuso ha sol·licitat confiança en la seva primera participació com a alcaldable. El candidat s’ha presentat davant de centenars de persones a La Bassa de Sant Oleguer. Segons el PSC més de 1.200 persones han assistit a l’acte, des de diversos punts de la ciutat i en diversos autocars.

Ayuso, aquest dissabte. Autor: David B.
Ayuso, aquest dissabte. Autor: David B.

Ayuso assegura que “seré el proper alcalde de Sabadell” i ha animat la ciutadania a “aixecar-se” per superar el moment actual. Manté que “el futur és ple d’oportunitats” i s’ha definit com un alcalde “que donaré resposta a les persones i les entitats de la ciutat”. En relació al debat sobiranista, i a algunes formacions que plantegen les municipals com la primera volta de les autonòmiques del setembre, ha recordat que “el 24 de maig només s’escull l’alcalde i cap altra cosa i nosaltres tenim capacitat, experiència, credibilitat i servei públic per aconseguir l’alcaldia”.

El candidat ha presentat totes les persones que l’acompanyen, de diversos barris de la ciutat, i aquests han pujat a l’escenari a acompanyar-lo. Ayuso també ha presentat algunes de les seves propostes com una Renda Infantil Garantida o més fons pel Rebost Solidari de Sabadell. Així ha dit que “no hi haurà cap pis buit a Sabadell” i que es canviarà el Pla General d’Ordenació Urbanístic. En definitiva, creu que “el PSC som la millor opció per la ciutat de Sabadell”.

Foto portada: Ayuso, en la presentació a La Bassa, amb els membres de la llista. Autor: David B.

 

9 Comments