Foto portada: Josep Ayuso, al Teatre Principal. Autor: O.Orriols.

Ayuso presenta “500 propostes per liderar el canvi que la societat ens demana”

El candidat socialista a les eleccions, Josep Ayuso, ha presentat aquest dijous el seu programa electoral davant un Teatre Principal pràcticament ple. Amb una presentació destinada a destacar l’alcaldable, únic protagonista de l’acte, Ayuso ha assegurat que té unes 500 propostes pel “futur” de Sabadell.

El cap de llista del PSC, Josep Ayuso, ha assegurat que té “500 propostes per liderar el canvi que la societat ens està demanant”. Ayuso és regidor des de 2003 i el seu partit, el PSC, governa Sabadell des de fa 16 anys. Però creu que ara la societat té nous reptes i que la política “no dóna la resposta més adient. Hem de canviar”, diu.

Entre les propostes concretes que ha anunciat, hi ha instaurar una renda infantil garantida perquè “cap infant quedi enrere” i augmentar el número d’ajuts als menjadors escolars. Així mateix, per a la gent gran, s’ha compromès a fer un centre de serveis a Can Gambús i a potenciar el programa de vacances per a la gent gran. En quant a cultura, Ayuso convertirà el Teatre Principal en la seu de l’Ateneu Sabadellenc. Pel que fa a esports, vol renovar les pistes d’atletisme i col·locar una coberta.

Sí al Quart Cinturó

Caldrà canviar també el Pla General (una proposta que gairebé té la unanimitat de totes les formacions) per dibuixar la ciutat del futur. Ayuso vol que la Rambla sigui per a vianants els dissabtes a la tarda i assegura que “Sabadell ha d’apostar pel Quart Cinturó, almenys fins a la carretera de Castellar per descongestionar la Gran Via”. També aposta per les illes verdes.

24 hores 365 dies

Sense fer cap referència al cas Mercuri i obviant l’escàndol de corrupció que ha marcat la política municipal des del 2012, el candidat socialista ha dit que “cal consolidar la confiança en els ajuntaments augmentant la transparència i apostant pel govern obert”. Ayuso vol que la Casa Gran doni respostes als ciutadans 24 hores al dia 365 dies a l’any mitjançant la tecnologia

A la sortida de l’acte, que ha congregat centenars de persones, tots els assistents han rebut els compromisos d’Ayuso, en un llibret de 62 pàgines titulat Sabadell, ciutat de futur, editat pel PSC. Així mateix, també han estat convidats a l’acte de presentació de la candidatura, que es farà el dia 25 d’abril a La Bassa.

Foto portada: Ayuso, al Principal. Autor: O.Orriols.

3 Comments