Foto portada: els regidors Anna Carrasco, Cristian Sánchez, Josep Ayuso (portaveu), Carles Bosch i Manel Giménez. Autor: PSC / cedida.

Ayuso (PSC) acusa el govern de divulgar “notícies artificials”

El principal partit de l’oposició, el Partit dels Socialistes de Catalunya, manté que el govern municipal, format per ERC i la Crida, està divulgant aquests dies informacions “artificials”. Per exemple, amb el tall del subministrament de l’aigua.

El portaveu del PSC, Josep Ayuso, i resta de regidors socialistes han comparegut aquest divendres per valorar l’actualitat política local:

Dir que han aturat el tall de subministrament d’aigua a 73 famílies de Sabadell no és cap notícia. Fa molts anys que a proposta i amb el suport de l’Ajuntament no es talla l’aigua a cap família que no pugui pagar. No és cap novetat, en tot cas és una continuació del que ja es feia”, ha assegurat.

Així mateix, en relació a la dissolució d’algunes unitats especials de la Policia Municipal (escorta, informes) i la intenció de fer el mateix amb la URP (Unitat de Reforçament Policial, més coneguda com unitat antidisturbis) Ayuso manté que no ha rebut cap comunicació per part del govern municipal en aquest sentit. “Desconeixem el continguts de les suposades modificacions”. Segons el portaveu socialista, exemples com aquest mostren com el govern no té el diàleg que caldria amb l’oposició.

En un altre ordre de coses, els socialistes han presentat un seguit de canals de comunicació per rebre suggeriments i peticions per part de la ciutadania. Mantindran obert l’apartat Digues la teva al seu web, rebran visites al grup municipal els dimecres tant al matí com a la tarda i faran atenció als barris un dia a la setmana.

Cs també critica el govern pels talls de l’aigua

D’altra banda, Ciutadans també ha criticat el govern municipal per divulgar que ha evitat el tall de l’aigua a 72 famílies quan hi ha un Fons Social per part de la companyia CASSA que impedeix els talls sempre i quan ho aprovi Serveis Socials. La formació taronja creu que “no s’han d’aprofitar els problemes socials i econòmics de la ciutat per fer titulars de premsa”. El portaveu, Joan Garcia, creu que l’alcalde, Juli Fernàndez, i el tinent d’alcalde d’Acció Social i Drets Civils, Gabriel Fernàndez, haurien de donar explicacions.

Foto portada: els regidors Anna Carrasco, Cristian Sánchez, Josep Ayuso (portaveu), Carles Bosch i Manel Giménez. Autor: PSC / cedida.

Foto portada:

6 Comments