Foto portada: Cristian Sánchez, Josep Ayuso i Susana Gallego, aquest dilluns a Can Marcet. Autor: cedida.

Ayuso (PSC) ampliarà la plantilla de la Policia Municipal

El candidat del PSC a l’alcaldia, Josep Ayuso, continua presentant les seves línies d’actuació. Aquest dilluns les ha presentat en relació a la Policia Municipal i la seguretat pública.

Malgrat que el cos policial viu una situació incòmoda, amb l’intendent Josep Miquel Duran imputat des de l’any 2012 en el cas Mercuri, i moltes queixes dins i fora del cos al voltant de la seva gestió de la Policia, Josep Ayuso s’ha centrat en altres aspectes. El candidat i tinent d’alcalde de Presidència assegura que Sabadell és una ciutat segura, però que ara cal treballar “perquè la Policia Municipal sigui un cos cada vegada més proper i pròxim al conjunt de veïns i veïnes”. Per això vol una Oficina Mòbil: un vehicle tipus furgoneta que es desplaçaria a diversos punts de la ciutat per facilitar interposar denúncies o fer arribar propostes i altres demandes sense haver d’anar a les instal·lacions de Can Marcet, al barri de Gràcia. De fet, la Policia Municial ja té una segona oficina, al barri de la Plana del Pintor i hi ha queixes perquè no es compta amb els mateixos serveis que a Can Marcet. També volen promoure la presència de la Policia Municipal de Sabadell a les xarxes socials, on ara mateix no tenen cap perfil a diferència d’altres cossos policials

D’altra banda, Ayuso assegura que reforçarà la Policia com un cos de proximitat, treballant la presència de patrulles a peu i en vehicle. I també es compromet a ampliar la plantilla i reforçar la presència als eixos comercials o espais de gran concentració de persones. També volen avançar cap a una Finestreta Única Policial perquè tots els ciutadans puguin portar les gestions de forma indistinta entre els diversos cossos policials.

Foto portada: Ayuso i els membres de la llista Cristian Sánchez i Susana Gallego. 

7 Comments