Foto portada: els regidors Anna Carrasco, Josep Ayuso, Cristian Sánchez i Manel Giménez. Autor: PSC / cedida.

Ayuso (PSC): “el govern comença amb mal peu”

La força més votada el 24 de maig i principal partit de l’oposició, el PSC, ha assegurat que el bipartit ERC-Crida “comença amb mal peu”. Els socialistes mantenen que un govern de vuit regidors és el símptoma més clar de la seva fragilitat.

Els socialistes, que han governat la ciutat des de 1999 fins el passat 12 de juny, mantenen que un govern amb vuit regidors posa Sabadell en una “difícil situació”. Vuit regidors al govern i 19 a l’oposició.

L’anunci que ha fet aquest migdia l’alcalde Juli Fernández és una nova decepció per la ciutat. La primera va ser una investidura pactada al darrer minut, la segona la demora en la formació de govern, i ara, la tercera, aquesta mostra d’incapacitat de diàleg i d’arribar a acords amb cap més altre grup municipal”, assegura el portaveu socialista, Josep Ayuso.

Els socialistes mantenen que l’executiu local no serà fort ni estable, però tampoc representatiu de la ciutat i la ciutadania. D’altra banda, Ayuso detecta en Juli Fernàndez (ERC) “manca de ganes de diàleg i de fer realitat les coses que ell mateix ha pregonat”. Els socialistes critiquen haver sabut que es presenta aquest dijous el cartipàs a través dels mitjans de comunicació. “Hores d’ara encara no en tenim cap coneixement formal ni se’ns ha convocat a cap reunió prèvia”, finalitza Ayuso.

En un altre ordre de coses, els socialistes mantenen que la ciutat és molt diversa i asseguren que posaran tots els esforços per fer que Sabadell sigui més que l’esperança d’un partit polític “que defineix ja la ciutat com el seu gran bastió”. Des del PSC asseguren que treballaran “per tota la ciutat, per tots els barris, per tothom. No permetrem que el govern treballi només per uns quants, la ciutat no s’ho pot permetre“, afirma el portaveu Josep Ayuso.

Foto portada: els regidors Anna Carrasco, Josep Ayuso, Cristian Sánchez i Manel Giménez. Autor: PSC / cedida.

2 Comments