César Luena i Josep Ayuso

Ayuso (PSC): “que no us enganyin: diumenge s’escull l’alcalde. Ni més ni menys”

Unes 50 persones han assistit aquest dijous a l’acte de proximitat organitzat pel PSC amb el cap de llista, Josep Ayuso, i el número 2 del PSOE, el secretari d’Organització, César Luena.

Luena ha arribat al barri de La Roureda i ha fet un recorregut a peu per Ca n’Oriac, on han realitzat un míting. Luena ha demanat el vot pel socialisme, un partit “municipalista” i “l’únic” que s’ha presentat “amb ganes” als comicis, al seu parer. “Ens trobem una dreta que té una por enorme a les urnes. I uns partits, que ara en diuen emergents, que només les veuen com un trampolí cap a les generals. Per la seva banda, els nacionalistes volen les eleccions per uns interessos que no tenen res a veure amb les municipals. Nosaltres ens presentem pels ciutadans”, ha dit Luena.

El número 2 del PSOE ha dit que Josep Ayuso presenta un equip amb “trajectòria”, amb “propostes concretes, viables i realitzables”. Segons Luena no poc està en joc: “ens juguem el nostre estat social: la dreta vol legalitzar la desigualtat i nosaltres volem governar per la majoria”. El cap de llista del PSC, Josep Ayuso, ha definit les municipals de 2015 com “històriques”:

Necessitem que el PSC torni a ser el referent. Hem transformat la ciutat. Som l’únic partit amb un candidat escollit per primàries. Tenim un gran projecte amb 500 projectes concretes i realitzables. I tenim l’experiència havent acostat els serveis públics als barris perquè tothom té dret als serveis públics”, ha dit Ayuso.

Ayuso ha posat en valor el PSOE i les seves polítiques de drets socials tant les dels govern de Felipe González (sanitat universal) com les dels de Rodríguez Zapatero (llei d’Igualtat, llei de Dependència). “Uns altres estan destruint i els veïns demanen serveis públics”, ha dit, finalitzant amb un avís: “diumenge s’escull alcalde i projecte. Ni més ni menys. Que no us enganyin”, ha finalitzat. Ayuso demana el vot per tenir un govern “estable”. Una cinquantena de persones han seguit l’acte dels socialistes a la zona nord de Sabadell.

5 Comments