Ayuso

Ayuso vol crear un fòrum participatiu per definir l’urbanisme

Aquest dimecres l’alcaldable socialista, Josep Ayuso, ha presentat les propostes per l’organització del futur de l’urbanisme a la ciutat. Passarien per un organisme consultiu de nova creació.

Ayuso vol redefinir els eixos estratègics de la ciutat amb la creació d’un Fòrum ciutadà, on es puguin desenvolupar les propostes dels ciutadans i aplicar-les segons les necessitats.

Hem de comptar amb les propostes dels ciutadans, amb les de les associacions de veïns i de les entitats”, ha assegurat l’actual tinent d’alcalde de Presidència.

Ayuso aposta també per un model d’habitatge equilibrat i per millorar les connexions viàries i ferroviàries, finalitzant els enllaços amb Granollers i amb les obres del Quart Cinturó.

En quant a les infraestructures, Ayuso vol que s’aprofiti la finalització de les obres dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per soterrar les vies al barri de Gràcia i Can Feu. Tanmateix vol que es remodeli l’estació de rodalies Renfe del centre i que es construeixi una nova estació a Can Llong i aposta per posar en marxa l’orbital ferroviària.

Foto portada: els candidats Carlos Corcuera, Josep Ayuso i Sergi Espinosa, aquest dimecres. Autor: David B.

3 Comments