Foto portada: Francisco, Joaquim y Manuel Bustos, saliendo del TSJC, acompañados del concejal Lluis Monge, al final del juicio. Autor: David B.

Bustos: “ens condemnen per donar l’opinió”

En un missatge al seu perfil personal de Facebook, Manuel Bustos ha fet públic el seu desacord amb la decisió judicial que el condemna a un any i quatre mesos de presó i ha avançat que la seva defensa plantejarà recurs davant el Tribunal Suprem. Considera desproporcionada la sentència del TSJC.

Bustos demana, tot i la condemna, que es tingui en compte que el cas no té comparació amb altres escàndols polítics:

Avui hem estat condemnats per opinar sobre un càrrec de confiança. No per cap altra cosa. Molt lluny d’altres presumptes casos de corrupció que tenen a veure amb milions d’euros a paradisos fiscals. No té cap comparació i demano que els mitjans de comunicació tinguin en compte aquest fet. No podem posar tot en un mateix sac per molt que les meves opinions sobre aquesta contractació a Montcada van ser desafortunades i fora de to”, assegura.

Bustos manté que el cas Mercuri va esclatar com un cas de cobrament de comissions i que “després de dos anys i mig d’investigació i dels anteriors seguiments i escoltes telefòniques ha quedat demostrat que ni jo ni ningú del meu entorn hem tingut res a veure amb corrupció urbanística i cobrament de comissions”.

El que va ser alcalde de Sabadell durant gairebé 14 anys acaba reiterant la seva innocència i demana disculpes a les persones que s’hagin vist perjudicades per les converses telefòniques.

6 Comments