CiU Sabadell

Cal personal de l’ajuntament sempre als centres cívics?

  • CiU vol que les entitats es facin responsables dels centres cívics fora dels horaris habituals.

  • “No és indispensable que hi hagi personal municipal”, diu el portaveu Carles Rossinyol.

Fins ara, quan una entitat vol utilitzar un centre cívic fora del seu horari d’obertura habitual, cal que sempre hi hagi personal municipal a càrrec de l’equipament.

“Les entitats realitzen activitats en horaris intempestius un cop han acabat les seves obligacions laborals. Tot i la voluntat de l’ajuntament per mantenir la presència de personal en els centres cívics mentre hi ha entitats que els fan servir, des de CiU creiem que amb els ajustos que l’ajuntament ha hagut d’aplicar cal buscar mecanismes per compensar aquesta situació a l’hora d’aprofitar millor les instal•lacions municipals”, diu el portaveu municipal, Carles Rossinyol.

No és indispensable que hi hagi personal municipal en els centres cívics quan són utilitzats només per alguna entitat que es pot fer càrrec d’obrir i tancar les sales corresponents i vetllar pel seu bon ús”,explica Rossinyol.

CiU creu que fent-ho les entitats sortirien beneficiades perquè es facilitaria la seva activitat i mostraria que el consistori confia en elles. Les entitats, a canvi, s’haurien de fer càrrec dels possibles desperfectes. L’ajuntament no tindria cap despesa adicional tampoc.

Comments are closed.