Vapor Turull

Carles Rossinyol (CiU): “Hem d’arremangar-nos per recuperar el Vapor Turull”

El grup municipal de Convergència i Unió de Sabadell vol que l’equip de govern iniciï el debat per definir quins usos ha de tenir el Vapor Turull abans que acabi deteriorant-se per complet.

El cap de llista i regidor de CiU, Carles Rossinyol ha manifestat que s’ha de començar a parlar i decidir què s’ha de fer amb l’edifici i l’aparcament de zona blava adjacent.

Rossinyol ha assegurat que “no volem defensar una proposta concreta, sinó iniciar un debat i que el govern ens reculli el guant”.

Abans, cal actuar urgentment perquè s’aturi el deteriorament després de l’incendi que va patir l’edifici el 2009. Si continuem així, no quedarà res per recuperar”, ha dit Rossinyol.

D’altra banda, el portaveu de CiU, ha demanat als grups polítics que ara estan al govern i que van defensar la importància de la preservació del patrimoni que “ara és el moment per parlar i decidir que farem en el futur, ja que cal planificar-ho amb temps i tranquil·litat” i ha afegit que “tenen l’oportunitat de passar dels discursos als fets.”

Foto portada: aspecte del Vapor Turull, aquest divendres. Autor: David B.

Comments are closed.