Carles Rossinyol

CiU enceta un blog i una aplicació mòbil per potenciar Carles Rossinyol

  • La federació nacionalista ha presentat aquest divendres la campanya ‘Un punt de vista diferent’.

  • Rossinyol és un dels primers polítics en tenir aplicació mòbil pròpia, amb l’alcaldessa de Sant Cugat.

Convergència i Unió, que aspira a l’alcaldia a partir del mes de maig, ha presentat aquest divendres la seva campanya de comunicació ‘Un punt de vista diferent’. El principal grup de l’oposició centra les passes en potenciar la figura del seu cap de llista, Carles Rossinyol.

El propi Rossinyol, acompanyat per l’assessor 2.0 Miquel Gallego, ha presentat la campanya. Assegura que ara Sabadell necessita una altra forma de fer, un punt de vista diferent, i creu que ell el pot encarnar. “Com a ciutat, si volem solucions diferents no podem fer el mateix. Einstein ja deia que si vols resultats diferents cal fer les coses de forma diferent”, manté.

Segons l’alcaldable, que encapçalarà la llista de CiU per tercera vegada, ara cal tornar a posar “al centre les persones. La resta de debats són complementaris i només són importants si afecten al benestar dels nostres ciutadans”.

Campanya de comunicació

CiU ha presentat un blog del candidat, des d’on s’impulsaran trobades ciutadanes informals i es recullen suports de tot tipus (per fer un acte, voluntaris, per fer una acció 2.0 o fins i tot per fer aportacions econòmiques a la campanya). “Són petites quantitats, microfinançament, però volem deixar oberta aquesta via perquè les campanyes també s’han de pagar”, ha dit Rossinyol. Tot i així, ha manifestat que la campanya de CiU “serà més austera” que les anteriors, tant la del 2007 com la del 2011.

A més, s’impulsa una nova aplicació mòbil tant per a sistema Android com per Apple, centrada en la persona de Rossinyol. L’aplicació mòbil permetrà seguir l’actualitat, contactar amb l’equip del candidat, rebre alertes sobre els actes o altres avisos i conèixer més el programa electoral de CiU. A escala municipal, només l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa (CiU) ha encetat una aplicació similar, segons s’ha dit aquest divendres. “El més important és estar present a tots els canals per poder comunicar-nos amb la ciutadania”, ha dit Rossinyol, qui malgrat tot considera que el més important a la campanya serà “escoltar la gent i acostar-nos a les persones”

Sense notícies sobre les llistes

Preguntat sobre les llistes electorals, Rossinyol no ha desvetllat cap novetat. Ha assegurat que es faran públiques en el seu moment i que CiU té “un equip que funciona, bons actius i som una alternativa real, potent i capacitada”.

Foto portada: Rossinyol i l’assessor 2.0, Miquel Gallego, a la seu de CiU, aquest divendres. Autor: J.d.A.

 

No Comments