Foto: Rossinyol i Roig, aquest divendres. Autor: J.d.A.

CiU i Reagrupament aniran junts a les municipals

La formació sobiranista Reagrupament i Convergència i Unió han tancat un acord per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals a Sabadell. Així dos membres de Reagrupament aniran a la llista electoral que presentarà dijous vinent Carles Rossinyol, l’alcaldable nacionalista.

Un dels dos membres serà Harold Roig, president comarcal de Reagrupament i que l’any 2011 va donar suport a la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya.

En aquell moment érem els únics que defensaven la independència de Catalunya però en aquest temps les coses han canviat i qui està liderant el procés sobiranista és el President Mas”, ha dit, argumentant el seu suport a CiU. Roig ha dit que “tampoc ens han trucat des d’Esquerra”.

Per la seva banda, Carles Rossinyol, portaveu de CiU i alcaldable de la federació nacionalista, assegura que “mentre la tònica a la ciutat és la disgregació, la batussa i la baralla interna nosaltres som els mateixos capaços de sumar. Serà molt difícil que pugui dirigir una ciutat de 200.000 habitants si no es pot gestionar amb encert l’entorn més immediat”, ha dit en referència a la resta de formacions de la ciutat. Rossinyol posa en valor que “en aquests quatre anys Convergència i Unió ha estat el grup més sòlid”.

Presenten la llista dijous

Rossinyol presentarà la llista electoral amb que intentarà accedir a l’alcaldia de Sabadell per tercera vegada dijous vinent a l’Espai Cultura. Segons ha pogut saber iSabadell, la llista serà continuista i no s’esperen canvis de rellevància en els llocs de més probable elecció.

Foto portada: Rossinyol i Roig, aquest divendres. Autor: J.d.A.

One Comment