Foto portada: l'alcaldable nacionalista, Carles Rossinyol, i el regidor Jordi Font. Autor: O.Orriols.

CiU traslladarà la seu del Conservatori de Música

Convergència i Unió canviarà la seu del Conservatori de Música si governa a partir de maig. L’actual, la Casa Brutau té deficiències en quant a seguretat. La federació nacionalista, davant la manca d’espais adequats, aposta per llogar sales a l’Espai Cultura, propietat de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

El portaveu i alcaldable de CiU, Carles Rossinyol assegura que ara mateix les instal·lacions del carrer de Sant Oleguer no hi ha totes les garanties en quant a seguretat. “Cal buscar una altra ubicació”, manté i creu que la millor és l’edifici dels hereus de Caixa Sabadell, al carrer d’en Font, en una zona per a vianants, amb poc trànsit motoritzat i amb diferents sales i escenaris. Segons el principal grup de l’oposició, el govern socialista ja ha contactat diverses vegades amb la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, propietària de l’espai, però hi ha un desacord econòmic.

D’altra banda, la federació nacionalista buscarà fugir de les subvencions puntuals a entitats i aposten més aviat per convenis de col·laboració per un període determinat. Creuen que així es donarà més estabilitat a les entitats. Els nacionalistes volen potenciar el programa Sabadell, Festa i Tradició, iniciat l’any 2012, com a marca de ciutat. També veuen necessari recuperar la música en viu a diferents locals garantint el descans dels veïns. Finalment, volen convertir el Museu Tèxtil en una realitat abans de 2019. També posaran en marxa una Oficina de suport a les entitats. Com s’han compromès a fer amb la gent gran, oferiran reduccions de preu a les entrades d’actes culturals, en aquest cas, a les persones que facin voluntariat.

Foto portada: l’alcaldable nacionalista, Carles Rossinyol, i el regidor Jordi Font. Autor: O.Orriols.

Comments are closed.