PDeCat

Ciuró (PDeCat): “Catalunya no és una prioritat ni per Rajoy ni per a Ciutadans”

La Diputada al Congrés del Partit Demòcratà Català (PDeCat), Lourdes Ciuró, ha lamentat que “les inversions de l’Estat Espanyol a Catalunya hagin baixat un 2,5 per cent” i ha afegit que “qui està desconnectant ràpidament Catalunya és l’Estat Espanyol”.

“Són les inversions més baixes a Catalunya de la història. Amb els pressupostos que han presentat estan grimpant el motor de Catalunya”, ha explicat la diputada sabadellenca en una roda de premsa davant de l’estació Renfe Centre, on ha comptat amb una àmplia representació de membres del partit a la comarca.

Catalunya no és una prioritat ni per Rajoy ni per a Ciutadans. S’haurien d’anunciar inversions que fomentessin les competitivitats de les zones, que fomentessin els canvis de models productius i el benestar social de les persones. No per cansar-nos any rere any per reclamar actuacions que haurien de fer d’ofici”.

Ciuró ha reivindicat un canvi de finançament per a Catalunya i ha presentat les esmenes dels pressupostos a nivell de comarca, com la connexió de Castellar amb la B-40, sense haver de travessar Sabadell o el soterrament de les vies de Montcada. “La seva no execució comporta moltes vides humanes, volem que agilitzin els estudis que han de durar dos anys per fer més aviat possible aquest soterrament”, ha apuntat Ciuró.

Peticions per a Sabadell

La Diputada del PDeCat ha demanat que es faci el baixador al barri de Can Llong, “un barri en ple desenvolupament i que necessita una estació”. Ha demanat també mitjans per a la recerca i per a la investigació.

Foto portada: representats del PDeCat de la comarca a la roda de premsa d’aquest dilluns. Autor: David B.

Comments are closed.