aeroport

Ciutadans critica que per accedir a l’aeroport s’han de recórrer 2,5 quilòmetres de més

  • La formació taronja es queixa que després de tres anys, l’accés a l’aeroport continuï patint mancances.

  • Realitzaran una queixa formal a les administracions competents pels problemes viaris a l’entorn de l’aeroport.

El Grup Municipal de Ciutadans denuncia la provisionalitat, la deficient senyalització de l’accés a l’aeroport de Sabadell i els problemes viaris de la zona.

El regidor de Ciutadans a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, assegura que “des de finals de 2012 que es va reformar la carretera de Bellaterra i es va construir la gran rotonda sobre la C-58 que serveix d’accés a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a Sant Pau de Riu-sec, arribar a l’aeroport de Sabadell en cotxe des del centre de la ciutat s’ha convertit en una odissea”. La formació denuncia que després de gairebé tres anys l’accés a les instal·lacions aèries continuen patint “provisionalitat i mancances”.

Això fa que accedir a les pistes des del centre de la ciutat suposi fer 2,5 quilòmetres més que abans de les obres, perquè es va anul·lar l’accés directe a l’aeroport (gir a l’esquerra) des de la carretera de Bellaterra en direcció sortida de la ciutat. Aquest problema no existeix quan es ve des de Barcelona”, ha manifestat Hernández.

D’altra banda, Ciutadans adverteix que aquest nus viari té altres problemes, com ara la sortida des de la C-58 en direcció nord per agafar la Gran Via (carretera de Bellaterra). Asseguren que “els cotxes que surten de l’autopista o bé del parc empresarial i comercial de Sant Pau de Riu-sec per la gran rotonda de l’autopista han de cedir el pas als vehicles que venen pel passeig de Sant Pau de Riu-sec, just davant de la coneguda avioneta que marca l’entrada a l’aeroport, en una incorporació amb molt poca visibilitat. És un punt perillós que també s’hauria de millorar”, ha indicat Hernández.

El Grup Municipal de Ciutadans realitzarà una queixa formal a les administracions competents pels problemes viaris de l’accés a l’aeroport. Demanarà també que es prenguin les mesures correctores amb la màxima celeritat possible.

Foto portada: Accés tallat a l’entrada de l’aeroport de Sabadell. 

Comments are closed.