Joan-Garcia

Ciutadans escull de nou Joan Garcia com a cap de llista

  • La formació d’Albert Rivera aposta per tercera vegada per Joan Garcia.

  • Ciutadans aspira a entrar, ara sí, al consistori i demanen “regeneració democràtica”.

L’agrupació de Ciutadans a Sabadell ha escollit Joan Garcia com a candidat a les eleccions municipals del proper mes de maig a Sabadell. Segons assegura la formació presidida per Albert Rivera en un comunicat, Garcia ha estat escollit després d’una assemblea oberta i ratificat per la direcció.

Joan Garcia ja va ser el cap de llista de Ciutadans a les eleccions de 2011. En aquells comicis van obtenir la confiança de 1.268 sabadellencs, el 1,7 per cent del total. Els resultats van ser millors l’any 2007, amb 2073 vots i un 2,91 per cent del total. Tot i així, Ciutadans mai ha tingut representació al ple. Aspiren a obtenir-la l’any 2015.

Des del 2011 Joan Garcia ha actuat com a portaveu de la formació a la ciutat i la seva designació s’interpreta com un vot de confiança a la feina que està fent l’agrupació local d’aquest partit en els darrers temps. Garcia és llicenciat en Geografia per la UAB i màster en Sistemes d’informació geogràfica. Treballa en una empresa de telecomunicacions i està vinculat a Ciutadans des dels inicis del partit, l’any 2006.

Ciutadans aspira a entrar al nou consistori i asseguren que serà necessari dur a terme  “un procés de regeneració democràtica, basat en la transparència, que retorni als sabadellencs la confiança en la política i les institucions, després de l’escàndol produït pel cas Mercuri”. Així mateix, Garcia manté que el govern local ha de complir les lleis i ser lleial a l’Estat de dret.

Foto portada: Joan Garcia. Autor: Ciutadans / cedida.

Comments are closed.