Els regidors de Ciutadans García, Fernández i Hernández. Autor: David B.

Ciutadans exigeix al govern que digui si vol oci nocturn a la Zona Hermètica

El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs), José Luís Fernández, ha exigit al govern que digui “si vol oci nocturn a Gràcia” i que “agilitzi la redacció del pla director d’usos recreatius a la ciutat perquè entri en vigor en 2018”.

Fernández ha explicat que “cal donar als locals que queden a la Zona Hermètica l’oportunitat d’adaptar-se a la nova normativa, ja que el govern estudia la redistribució de l’oci nocturn en tota la ciutat i no descarta tornar a donar llicències en el sector de la zona Hermètica”.

El regidor de la formació taronja ha demanat al govern que “aclari definitivament el model d’oci que vol per a Sabadell”, perquè “sorprèn que retardin el pla quan al mateix temps acceleren els decrets de tancament dels establiments”.

Tot i la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que va anul·lar les llicències el 31 de maig de 2016, encara hi ha locals funcionant. Fet que Fernàndez ha titllat de “contradicció” i de ser un “problema que podria haver-se evitat començant a redactar el pla en 2015, a l’inici de la legislatura. Deixen passar el temps i es quedarà pendent perquè ho executi el proper govern, sigui quin sigui, com passa amb molts projectes d’aquest quatripartit”, ha reblat el regidor.

Foto portada: regidors de Ciutadans en la roda de premsa d’aquest matí. Autor: David B.

Comments are closed.