Joan Garcia

Ciutadans sobre l’acord entre CiU, ERC i Crida: “volen utilitzar el govern local com una peça més del procés”

Ciutadans considera que l’aliança sobiranista entre CiU, ERC i la Crida per Sabadell a favor de les peticions de l’Assemblea Nacional Catalana els allunya d’un govern “per a tota la ciutat”. L’alcaldable de Ciutadans, Joan Garcia, creu que ells representen un projecte “allunyat de deliris nacionalistes d’èpoques passades”.

La formació presidida per Albert Rivera i liderada per Joan Garcia a Sabadell creu que l’acte celebrat aquest dilluns a l’Espai Cultura a petició de l’Assemblea Nacional Catalana allunya CiU, Esquerra i la Crida de la “centralitat” i “d’un govern per a tota la ciutat”.

Lamentem que es vulgui utilitzar el govern local com una peça més del procés sobiranista, per sobre d’una realitat que cada cop s’allunya més d’aquest procés”. Garcia creu que “la ciutat no pot ser ostatge d’un procés que ha paralitzat Catalunya durant gairebé tres anys”. “Necessitem acords de ciutat, compromisos estratègics que dibuixin el Sabadell que tots volem a mig i llarg termini”. “La fórmula del distanciament i la separació no és el camí”, finalitza.

Garcia creu que l’acord entre CiU, ERC i la Crida és un “avís” per a la ciutadania i assegura que Ciutadans “vol construir el projecte de ciutat, cosmopolita, obert, plural, progressista, inclusiu i equilibrat territorialment del segle XXI, lluny dels deliris nacionalistes”.

Foto portada: Joan Garcia, en una imatge recent. Autor: J.d.A.

 

One Comment