Foto portada: veïns i membres de ciutadans durant la visita. Autor: Cedida.

Cs traslladarà al Parlament el cas dels pisos dels Merinals

Aquest dijous el diputat de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Sergio Sanz, acompanyat dels tres regidors del Grup Municipal de Cs a l’ajuntament de Sabadell han visitat els blocs de pisos del barri de Merinals afectats per problemes estructurals.

El diputat, que és arquitecte, ha destacat la importància que “Ajuntament i Generalitat treballin conjuntament per buscar solucions al greu problema dels veïns” i ha anunciat que el Grup Parlamentari de Cs presentarà “una bateria de preguntes en el Parlament” quan s’hagi constituït definitivament el Govern i, a més, “una proposta de resolució sobre el cas”.




Sanz ha recordat que “Institut Català del Sòl i l’Agencia Catalana de l’Habitatge han d’intervenir, però també l’Ajuntament, i si no compleix amb la seva obligació, tindrà darrere als regidors de Cs amb el suport del Grup Parlamentari per recordar-li-ho”. “Revisarem amb els afectats totes les preguntes i recollirem suggeriments abans de registrar-les en el Parlament”, ha afegit el diputat de la formació taronja.

Foto portada: veïns i membres de Ciutadans durant la visita. Autor: Cedida.

Comments are closed.