Clam per la llibertat de Junqueras, Forn i els ‘Jordis’ a la plaça Doctor Robert

Centenars de persones s’han concentrat aquest vespre a la plaça del doctor Robert per reclamar l’alliberament d’Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Els dos membres del govern català destituït i els líders de les entitats sobiranistes segueixen en presó preventiva. Sabadell per la Independència ha convocat una concentració de protesta i centenars de persones han resposta per reclamar l’alliberament dels presos. Molts dels assistents portaven peces de color groc.

El coordinador de SBDxI, Francesc Baró, manté que la decisió de mantenir quatre dels 10 presos polítics independentistes en presó preventiva respon a un “procés polític on es noten les ganes de revenja i de sotmetre a qui no pensa com vol l’estat espanyol”. Baró manté “hi ha una humiliació en demanar que s’acati el 155 però no és suficient ni encara que es paguin les fiances que semblen ‘rescats’ per obtenir la llibertat dels nostres consellers empresonats i els ‘Jordis’. Continuarem lluitant per la seva llibertat i l’anul·lació dels càrrecs”.

De cara a la campanya del 21-D, SBDxI sosté que “no hi ha equidistàncies possibles: o s’està amb la democràcia o amb la repressió del 155”. L’acte d’aquest dilluns al vespre ha acabat amb el cant dels Segadors.

Foto portada: concentració, aquest vespre a la plaça Doctor Robert. Autor: David B.

Comments are closed.