Germán Palacín, president comarcal CDC

Convergència: l’actuació de Pujol malmet profundament la confiança en els polítics

Convergència Democràtica de Catalunya a Sabadell ha fet públic un comunicat signat pel seu portaveu a la ciutat, Carles Rossinyol, i el president de l’Agrupació local, Germán Palacín, en referència a les irregularitats fiscals reconegudes per Jordi Pujol, fundador de Convergència, president de la Generalitat durant 23 anys i president d’honor del partit.

Quatre dies després que Jordi Pujol hagi reconegut en un comunicat que ha amagat una fortuna en paradisos fiscals durant tres dècades, la secció local de la formació que Pujol va crear “lamenta profundament els fets” que Pujol ha confessat.

Des de CDC es considera que actuacions d’aquest tipus malmeten profundament la confiança que tenen els ciutadans amb els polítics. Tanmateix, s’assegura que més enllà dels sentiments que aquesta confessió han generat, el projecte de CDC és molt més que una o varies persones, per importants que aquestes siguin”, diuen.

CDC creu que el procés sobiranista s’ha d’aïllar de la confessió de Pujol ja que “no pot quedar malmès perquè ara es faci pública una mala actuació d’una persona”. La secció local de Convergència “dóna ple suport” al president de la Generalitat, Artur Mas, per seguir treballant a favor de l’anomenat dret a decidir.

Foto portada: reunió de la comarcal de CDC, fa uns mesos, a Sabadell. Autor: cedida.

One Comment