Rossinyol

Convergència ratifica Carles Rossinyol com a candidat

  • “Podem ser la primera força política de Sabadell”, assegura Carles Rossinyol.

  • Ara Unió Democràtica haurà de ratificar també Rossinyol com a candidat de CiU.

Aquest dilluns l’assemblea de Convergència Democràtica de Catalunya a Sabadell ha ratificat el portaveu de CiU a Sabadell, Carles Rossinyol, com a candidat a les eleccions municipals de l’any vinent. Ara l’assemblea d’Unió haurà de passar pel mateix procés abans que Rossinyol sigui ratificat com a candidat per tercera vegada.

L’assemblea de Convergència Democràtica ha ratificat Rossinyol com a cap de llista de CDC a Sabadell. L’assemblea ha ratificat Rossinyol “per aclamació” segons asseguren els convergents en un comunicat. Carles Rossinyol considera que CiU pot ser la llista més votada l’any vinent:

Hem de recuperar l’empenta que sempre ha caracteritzat Sabadell i hem d’exercir la capitalitat, hem de facilitar la creació de llocs de treball donant suport a les iniciatives econòmiques que es plantegin, i hem d’aprofitar la cruïlla de comunicacions que tenim a Sabadell. Sabadell té un potencial molt gran que ara mateix no s’està aprofitant”, assegura Rossinyol.

L’acte ha comptat amb l’assistència de Josep Rull, secretari general adjunt de CDC, i una seixanta de militants. Rossinyol creu que Sabadell necessita un canvi en la manera de governar “apostant per la transparència i bona gestió”. Creu que les properes eleccions poden ser “històriques” ja que CiU “pot ser la primera força política a la ciutat”. “Tenim una oportunitat molt gran per accedir l’alcaldia a Sabadell. És una fita molt important per la ciutat i també pel país”, repeteix Rossinyol.

Un cop ratificat per Convergència Democràtica, ara serà el torn d’Unió Democràtica de Catalunya, que haurà de fer el mateix procés.

Foto portada: assemblea de CDC, aquest diluns. Autor: cedida.

7 Comments