Foto portada: el cap de llista de la Crida per Sabadell, Maties Serracant. Autor: J.d.A.

Crida per Sabadell: “volem aixecar les catifes de l’Ajuntament”

Els 27 candidats i deu suplents de la llista electoral de la Crida per Sabadell han signat aquest dijous el codi ètic de la formació. El cap de llista, Maties Serracant, manté que “queden només tres setmanes per mobilitzar-nos i cal arribar a tot arreu”. La Crida detecta ganes de canvi a la ciutat.

El codi ètic de la Crida per Sabadell limita els mandats dels càrrecs públics a dos. És a dir, els regidors podran estar en el càrrec vuit anys. Així el seu salari podrà ser, com a molt, dues vegades i mitja el Salari Mínim Interprofessional. Les agendes dels càrrecs públics seran publicades a la vista de la ciutadania.

La transparència és la nostra raó de ser i forma part de l’ADN de la Crida, el nostre tret més característic”, ha dit el cap de llista Maties Serracant.

Tots els membres de la candidatura han signat el codi ètic. Abans han parlat Serracant i la número 2 de la llista, Glòria Rubio. L’advocada ha contextualitzat l’origen de la Crida en les diverses reivindicacions que s’han viscut a la ciutat en els darrers 15 anys:

Som els qui vam estar contra el zoo, contra l’estil Bustos, contra l’autoritarisme del consistori, a favor dels drets laborals dels treballadors de l’empresa de neteja viària i recollida de residus durant la vaga indefinida, els que ja denunciàvem la bombolla immobiliària que ha provocat l’emergència social actual. Hem fet una oposició real i molesta”, ha assegurat Rubio, qui ha afegit que “volem aixecar les catifes de l’Ajuntament”.

Per la seva part, Serracant ha esperonat els seguidors i simpatitzants de la Crida a arribar a tots els racons de la ciutat en les tres setmanes que falten fins les eleccions. “Cal portar el projecte a tot arreu per ser el nou espai de referència de la ciutat”. El candidat detecta “ganes de canvi a Sabadell”.

Foto portada: Serracant, durant el seu discurs. Autor: J.d.A.

11 Comments