Ciutadans retiren bandera espanyola del balcó. Autor: David B.

C’s celebra la tornada de la ‘rojigualda’ i retira la seva

Ciutadans celebra que l’alcalde de Sabadell hagi retornat la bandera espanyola i europea al consistori aquest dimecres. El portaveu municipal, José Luis Fernández, ha criticat no obstant “l’excusa” de Serracant: la “suposada” repressió del govern espanyol.

La bandera espanyola, i l’europea, ha tornat aquest dijous a l’edifici consistorial. Serracant ha fet restituïr les banderes aquest migdia, després de ser requerit per la Delegació del Govern central a Catalunya. L’alcalde ha assegurat que ho fa per la repressió del govern espanyol contra les autoritats catalanes. Per la seva part, Fernández interpreta que la bandera torna després de la mobilització de “molts sabadellencs” per reclamar que es restituïssin.

El grup municipal de Ciutadans va col·locar una bandera d’Espanya a la finestra del seu grup municipal en protesta per la decisió del 27 d’octubre. Després que l’espanyola hagit tornat aquest dimecres al seu espai habitual, els regidors del partit taronja han retirat la seva de la finestra de l’Ajuntament. “Ja no serà necessari que romangui la nostra bandera”, reconeix Fernández.

Foto portada: els regidors Ramón García i José Luis Fernández, retirant la bandera espanyola. Autor: David B. 

Comments are closed.