Cs: que s’aparti els investigats i UpC tingui l’alcaldia

Proposta novedosa de Ciutadans per sortir de l’atzucac polític a Sabadell després de les imputacions per prevaricació de l’alcalde, Maties Serracant, i els regidors Lluis Perarnau i Xavier Guerrero. El partit taronja demana que s’usi ara la fórmula usada ja en el cas Cal Balsach: deixar el govern però mantenint l’acta de regidor. El pas implicaria un nou canvi d’alcalde.

Segons el regidor de Ciutadans Adrián Hernández, Serracant, Perarnau i Guerrero haurien de deixar el govern, però poden mantenir l’acta de regidors. Un cop declarin davant el jutjat d’instrucció número 3 de Sabadell al maig hauran de dimitir del tot, si són processats, o podran tornar al govern, si s’arxiva la investigació.

Can Gambús

Mentrestant, Ciutadans demana que el nou alcalde surti de la formació més votada dins el quatripartit, Unitat pel Canvi, que no té cap regidor investigat als tribunals.

“La força més votada del govern hauria de tenir l’alcaldia fins l’any vinent per evitar la paràlisi total i absoluta de la ciutat”, sosté Hernández.

El partit taronja assegura que “podríem fer com l’Entesa per Sabadell en el seu moment i demanar dimissions de tothom però volem ser alternativa de govern l’any vinent i hem de proposar solucions”.

Foto portada: el regidor de Ciutadans Adrián Hernández. Autor: J.d.A.

Comments are closed.