Demanen cessar el coordinador d’Espai Públic per una piulada definint a PP i Ciutadans com a “rates”

El grup municipal de Ciutadans demana a l’alcalde de Sabadell que cessi el coordinador d’Espai Públic de l’Ajuntament, Xavier Ludevid, per una piulada dissabte a la nit després de la final de la Copa del Rei de futbol. 

Ludevid va publicar una piulada a Twitter poc després d’acabar la final de la Copa, disputada a Madrid entre el Futbol Club Barcelona i el Sevilla. Entre el missatge, diverses etiquetes com #LlibertatPresosPolítics, #EstadoEspañolDictadura, #QueSeJodan o la que ha provocat la polèmica: #PPiCsSonRatas.

Captura de pantalla de la piulada de Ludevid
Captura de pantalla de la piulada de Ludevid

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament, José Luis Fernández, defineix l’acció de Ludevid com una “falta de respecte a tots els veïns de la ciutat que han votat a ambdues formacions i als símbols que ens representen a tots”, i també un “insult als barcelonistes no independentistes”. És una “vergonya” que “ocupi un càrrec de confiança de lliure disposició” i anuncia que portaran els fets a la Comissió d’Ètica Pública de l’Ajuntament perquè “un càrrec públic ha de complir el codi ètic aprovat per tots”.

“Sancho ladran? Luego cabalgamos”

Ciutadans va denunciar els fets durant la jornada de diumenge a Twitter. En una de les piulades va dir-hi la seva parafrasejant el Quixot: ‘Sancho ladra, luego cabalgamos’.

En canvi, però, l’etiqueta #PPiCsSonRatas ja no apareix en la darrera versió de la piulada. El fitxatge de Ludevid a Sabadell va tenir, en el seu moment, els dubtes del grup municipal de CiU, que va mostrar-hi les seves reticències ja que Ludevid. Des de fa uns dies, a més, és un dels vuit càrrecs polítics o tècnics investigats en el cas SMATSA.

Foto portada: piulada de Ludevid. Autor: Twitter.

Comments are closed.