Foto portada: un detall de la placa del carrer. Autor: cedida.

Cs demana eliminar els adhesius del carrer dels Presos Polítics (Tres Creus)

Dues setmanes després que s’enganxessin uns adhesius al carrer de les Tres Creus convertint-lo, de forma simbòlica, en el carrer dels Presos Polítics, bona part dels adhesius segueixen sobre les plaques. El grup municipal de Ciutadans demana al consistori que els faci treure. 

El portaveu de Cs, José Luis Fernández, sosté que l’equip de govern està obligat a “vetllar per la neutralitat de l’espai públic” i acusa l’alcalde, Maties Serracant, d’alimentar la “confrontació i danyar seriosament la convivència” si no fa retirar els adhesius sobre les plaques del carrer de les Tres Creus. Creuen que l’independentisme està ocupant l’espai públic de forma no democràtica, perquè imposen una ideologia per sobre de les altres “faltant al respecte a la pluralitat de la societat”.

“Si qualsevol altra opció ideològica o fins i tot qualsevol entitat de caràcter social hagués fet el mateix, ja estaria retirat”, diu el portaveu municipal de Cs. Fernández indica que Serracant i el seu equip de govern “converteixen l’Ajuntament de Sabadell no en un àrbitre de la convivència sinó en còmplice de l’independentisme”.

A nivell pràctic, el partit taronja creu que les noves plaques confonen vianants i conductors, sobretot de camí a l’estació Sabadell Centre de RENFE.

Foto portada: placa sobre el carrer de les Tres Creus, el dia 11 de maig. Autor: cedida. 

Comments are closed.