Ciutadans

C’s es planteja com a objectiu superar en vots a ERC a Sabadell

Adrián Hernández, portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s), ha realitzat una valoració de la primera setmana de campanya i ha plantejat els objectius a assolir en aquesta segona i darrera setmana de la comtessa electoral.

Hernández s’ha mostrat satisfet pel desenvolupament de la primera setmana de campanya, particularment de l’acte celebrat a la plaça del Pi de Ca n’Oriac dimecres passat que va comptar amb la presència d’Inés Arrimadas i Toni Roldán (més info: Arrimadas (Ciutadans): “volem construir l’alternativa a Catalunya i ser decisius a Espanya”).

En termes generals ha indicat que l’objectiu de C’s es “consolidar l’espai de centralitat i trencar el bloqueig de PP i Podemos que ha portat a que no hi hagi govern”. Al seu parer “l’important no són tant el nombre de suports, sinó la seva utilitat de cara a formar govern a Espanya”. Així mateix ha reiterat que el seu partit “no farà president a Mariano Rajoy perquè no representa cap regeneració a nivell d’Espanya”. També ha destacat la rellevància que “un president català lideri la reforma a nivell d’Espanya”, sintetitzat en el binomi “progrés i regeneració”.

Sumar més vots que ERC

Respecte al debat de TV3 d’aquest diumenge ha valorat que hi ha un espai que es baralla pel referèndum mentre que hi ha un altre espai que té propostes “d’ocupació, de regeneració econòmica, d’infraestructures com el corredor Mediterrani. Ens sentim còmodes en l’espai de les propostes socials, econòmiques i de regeneració democràtica que preocupen a la gent. Nosaltres no entrem en la baralla entre Rufián i Domènech a propòsit del referèndum”, ha explicat Hernández.

Al nivell de ciutat, el portaveu de Ciutadans a Sabadell ha recordat que, el 20 de desembre passat, C’s va quedar com quarta força política a 800 vots d’ERC. Ara el seu objectiu és “sumar més vots que al desembre i superar a ERC”. Així mateix volen “quedar molt més a prop de PSC i que no hi hagi tanta diferència amb En Comú Podem” que va ser la formació més votada a la ciutat.

Foto portada: els tres regidors de ciutadans amb membres del partit, aquest dilluns. Autor: David B.

Comments are closed.