Foto portada: Adrián Hernández, José Luis Fernández i Ramón García, a la sala de grups municipals. Autor: J.d.A.

C’s veu una oportunitat en el 21-D per obrir una “nova etapa”

El portaveu municipal de Ciutadans, José Luis Fernández, acusa Maties Serracant de fer una declaració “enganyosa” de suport al govern cessat de la Generalitat. Aquest dijous Serracant va llegir una declaració institucional reconeixent el de Puigdemont com “l’únic govern legítim”. Fernández acusa l’alcalde de mentir.

La declaració va ser aprovada pels grups municipals d’Unitat pel Canvi, ERC, la Crida, CiU i Guanyem, amb el suport dels no adscrits Lluis Monge i Carles Bosch. Així es va dir a la plaça Sant Roc. Tot i així, Ciutadans considera que l’alcalde “intenta donar la imatge que és una decisió oficial de tot el consistori i menteix quan diu que Sabadell reconeix a Puigdemont com a President”. El partit taronja recorda que ni ells ni el PSC ni el PP van donar suport al text.

De nou critiquen que el comunicat es difongui des dels perfils institucionals de les xarxes socials, per exemple, via vídeo:

Fernández considera que les eleccions del 21-D són una “oportunitat” per obrir una “nova etapa” amb un govern que pensi en tots els catalans i prioritzi els serveis socials, la sanitat, l’educació i la lluita contra la corrupció”. El portaveu del partit taronja manté que “Catalunya ara és portada internacional per la fugida d’empreses, per silenciar a l’oposició i per un govern imputat”.

Foto portada: Adrián Hernández, José Luis Fernández i Ramón García, a la sala de grups municipals. Autor: J.d.A. 

Comments are closed.