Fernàndez, el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i lSerracant, l'1-O a l'Escola Industrial. Autor: cedida.

Cuixart es presenta a la reelecció com a president d’Òmnium Cultural

L’actual president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha decidit tornar-se a presentar a les eleccions del 16 de juny per mantenir-se en el càrrec. Cuixart ho ha anunciat a través d’una carta des de la presó de Soto del Real dirigida als més de 117.000 socis de l’entitat, on assegura que ser candidat a la presidència d’Òmnium “és un honor, un plaer i un acte de responsabilitat molt gran”.

En la missiva, l’actual president ha considerat que l’entitat “ha de ser una eina encara més potent al servei de la societat catalana” i mostra el seu compromís i el de la futura junta a “deixar-nos-hi la pell”.

“Davant la regressió autoritària que no s’aturarà, Òmnium ha de seguir sent un referent en la defensa de la cohesió social i les llibertats”, ha afegit. “Units en la diversitat per seguir avançant com a societat lliure de por i totalitarisme”, ha sentenciat.

Òmnium renovarà presidència i bona part de la Junta Directiva el pròxim 16 de juny a l’Assemblea General Ordinària al pavelló de la Vall d’Hebron.

Foto portada: Cuixart, votant l’1-O a l’Escola Industrial. A l’esquerra, el portaveu republicà a l’Ajuntament, Juli Fernàndez, i l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant. Autor: David B. 

Comments are closed.