Demanen una reforma integral de la Via Alexandra

El grup municipal de Ciutadans demana un pla de reforma de la Via Alexandra, que inclogui arreglar les fonts ornamentals del parc de Tierno Galván, un àrea per a gossos i un camí per connectar amb el futur Parc de les Aigües de Can Llong. 

Les fonts ornamentals no funcionen des que l’aigua es va tallar per restriccions de pressupost durant l’últim mandat de govern socialista. Però ja mai s’han engegat de nou i després de tant de temps tot el sistema s’ha espatllat. “Fa almenys sis anys que la font està espatllada i convertida en un focus de brutícia”, denuncia el portaveu municipal de Cs, José Luis Fernández. Fa un any el partit taronja va demanar-ne la reparació, però no s’ha dut a terme.




Ara, aprofitant que les obres per fer la fase definitiva del Parc de les Aigües començaran a finals d’any, demanen que es crei un camí per connectar amb el futur parc. A més, a la zona hi ha l’escola Andreu Castells i l’escola bressol Andreu Castells.

Per tot plegat, creuen que cal millorar la zona de jocs infantils i tenir més espai verd, crear una àrea d’oci per a gossos a la zona superior, a més de plantar arbres per a guanyar zones d’ombra a l’estiu. De fet, l’aposta pel verd de Cs radica en la proximitat entre dos parcs urbans, el Parc de Catalunya i el futur Parc de les Aigües. “Així ara es formaria un eix verd”, diu Fernández.

Foto portada: les fonts, que no funcionen. Autor: J.d.A.

Comments are closed.