Llibre condol Carme Chacon. Autor: David B.

Dol socialista per Carme Chacón

La seu del Partits dels Socialistes de Catalunya a Sabadell, situada al carrer Latorre, al lateral de la Gran Via, romandrà oberta dilluns i dimarts (de 8.30 a 13.30 i de 16 a 19.30 hores) perquè els militants i simpatitzants puguin signar al llibre de condol que s’ha habilitat després de la sobtada mort de l’exministra Carme Chacón.

La militant del PSC Carme Chacón, que va arribar a ser ministra d’Habitatge i posteriorment de Defensa, la primera dona en ocupar el càrrec, va morir diumenge al seu domicili de Madrid. Tenia 46 anys. La mort de Chacón ha colpit el socialisme. La política tenia una malaltia al cor, tot i que feia vida del tot normal.

Rodríguez Zapatero i Chacón, a Ca n'Oriac, al desembre de 2015. Autor: David B.
Rodríguez Zapatero i Chacón, a Ca n’Oriac, al desembre de 2015. Autor: David B.

La mort de Chacón ha omplert les xarxes socials de missatges de condol. També a Sabadell. Una mostra és la piulada de l’alcalde de la ciutat, el republicà Juli Fernàndez.

El primer secretari del PSC de Sabadell, i diputat al Parlament, Pol Gibert, també ha mostrat el seu condol des de Twitter. Gibert s’ha desplaçat fins la seu del PSOE, on s’ha instal·lat una capella ardent.  

En una línia similar s’ha manifestat el portaveu municipal del PSC, Josep Ayuso.

I el darrer alcalde socialista de Sabadell, Juan Carlos Sánchez.  

També a Twitter, el PSC ha divulgat el missatge que la presidenta del Parlament (i sabadellenca) Carme Forcadell ha deixat en record de Chacón.

Al llarg de la seva carrera política, Chacón va visitar sovint Sabadell. Com a ministra d’Habitatge va visitar una promoció d’habitatge protegit a Can Llong. La seva darrera visita pública va ser al desembre de 2015, on va fer un míting acompanyada de José Luis Rodríguez Zapatero a la sala polivalent del nord de Sabadell.

Foto portada: llibre de condol a la seu del PSC de Sabadell. Autor: David B.

Comments are closed.