El carril bici de la Ronda Ponent no té solució, a parer de C’s

El carril bici de la Ronda Ponent no té solució. Així ho entèn almenys el grup municipal de Ciutadans, qui en demana la seva eliminació. “No podem tenir carrils per a tres persones que obstaculitzen l’entrada a la ciutat”, asseguren.

La formació taronja manté que la millor alternativa pels ciclistes, els veïns i els conductors seria trobar un itinerari alternatiu pel carril bici. En proposen el següent des de la plaça del Mil·lenari: Passeig de Can Feu, Rafael de Casanova i Prat de la Riba, on ara van a parar molts vehicles a causa dels embussos a la Ronda Ponent i les obres a la cruïlla amb la carretera de Terrassa.

A la Ronda Ponent s’ha passat de tres carrils de circulació per sentit a només un, ja que el segon l’ocupen la càrrega i descàrrega i l’autobús”, diu el portaveu José Luis Fernández. “Ja hem vist que és inoperatiu i que en realitat és tot un obstacle per la vida econòmica i la circulació d’entrada i sortida de Sabadell”, finalitza.

Per tot plegat, creuen que cal suprimir el carril al seu pas per la Ronda Ponent, que “serà una via de pas, d’entrada i de sortida, almenys fins que el Quart Cinturó arribi a Sabadell”, diu Fernández, qui diu que “vist com s’ha fet, no seria tan complicat ni costós treure’l”. L08es obres van consistir en segregar un carril de circulació per sentit. Les va dur a terme l’empresa Artífex Infraestructuras per un preu adjudicat de 144.000 euros.

Foto portada: el carril bici de la Ronda Ponent, aquest matí. Autor: David B. 

Comments are closed.