Pol Gibert PSC

El diputat Pol Gibert es presentarà com a primer secretari del PSC

El diputat al Parlament i primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya, Pol Gibert, intentarà ser el primer secretari de l’agrupació socialista de Sabadell. Gibert ha enviat una carta a la militància notificant-los que vol liderar el partit a la ciutat. L’assemblea es farà el proper 1 de març.

Pol Gibert ja va ser primer secretari de la JSC a Sabadell. Va coordinar la campanya a les primàries de Marta Farrés l’any 2013, derrotada per Josep Ayuso. Després va passar a liderar la Joventut Socialista de Catalunya i des del setembre de 2015 és diputat al Parlament. Ara intentarà ser el primer secretari del PSC, tancant el període de la comissió gestora, que ha tingut en ell la seva cara més visible.

Gibert ha assegurat a iSabadell que vol “posar el Partit dels Socialistes al lloc que mereix a Sabadell, purgant els errors del passat per tornar a ser una eina útil per Sabadell”. Es marca un objectiu clar de cara a les municipals de l’any 2019: “ser la primera força per governar”. Tot i que la nova direcció del partit i les primàries per escollir alcaldable “són processos separats” des d’ara descarta presentar-se com a candidat a l’alcaldia.

Assemblea: 1 de març

Tot plegat, però, haurà de ser validat per la militància socialista (uns 400 censats, segons el diputat), que està convocada el proper 1 d’abril a la seu del carrer Latorre. Gibert presentarà un equip “de gent jove amb gairebé cap càrrec públic ni actual ni passat”. Qualsevol altre militant pot presentar la seva candidatura el mateix dia 1, sense necessitat de recollir avals ni fer campanya pública.

Des de Twitter, tant l’exregidora Marta Farrés com l’actual regidora Anna Carrasco han donat suport a la candidatura del diputat sabadellenc per dirigir el PSC a la ciutat.

Foto portada: Gibert, en una imatge d’arxiu. Autor: David B. 

Comments are closed.