roda de premsa PDeCat. Autora: A. Blánquez

El PDeCAT no vol tenir un alcalde imputat

El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCat) de Sabadell veu el relleu d’alcaldia com la cerca d’equilibris partidistes dins del Govern per tal de mantenir la butaca. Consideren que no hi ha ni cap projecte de ciutat compartit ni un projecte clar de relleu i que l’únic objectiu de l’executiu és mantenir el poder.

Segons ha assegurat el portaveu del grup municipal de Convergència i Unió (CiU), Carles Rossinyol, aquesta ha estat “una decisió precipitada, han anunciat que hi haurà un canvi d’alcalde, però no sabem res més, no han concretat res”, ha afirmat Rossinyol. A més, ha afegit que “no és lògic que anunciessin el relleu d’alcaldia sense explicar si es mantindrien les regidories o com es repartirien les diferents àrees de responsabilitat, ni tampoc quina seria la data del canvi”.

Un alcalde imputat i un govern ple de desconfiances

Rossinyol ha destacat que els ciutadans tindran un altre cop un alcalde imputat per corrupció, “tenien uns principis ètics que van vendre a la campanya electoral i quan han tingut una persona imputada, els valors han quedat en el no-res”. No es pot comprar la imputació de Serracant amb la imputació de Bustos”, ha assegurat Rossinyol, “però Sabadell tindrà  de nou un alcalde imputat quan hi havia més candidats a escollir”.

La ciutadania, segons apunta el portaveu de CiU, “tindrà durant els pròxims dos anys un govern ple de desconfiances perquè hi han hagut atacs d’uns contra els altres”. Ha afegit també “que aquest Govern volia fer una nova política i que ha quedat tot en discussions per mantenir les butaques”. Rossinyol considera que “ja hi ha hagut un trencament dins del govern” i que “seran dos anys que no els dedicaran a construir la ciutat”.

Desinformació en el canvi d’alcalde

“Si coneixem la informació del relleu, és perquè ho hem vist als mitjans de comunicació. No ens han explicat res i, fins on nosaltres sabem, amb la resta de partits de l’oposició tampoc”, ha criticat Rossinyol.

El partit va fer una oferta per entrar al govern, però avui dia encara no han rebut cap resposta. Segons el portaveu de CiU, suposa que ara estaran parlant de com quedaran les responsabilitats i serà ara quan hauran de decidir si volen que entrin al Govern o no.

Foto portada: durant la roda de premsa d’aquest divendres. Autora: A. Blánquez

Comments are closed.