Foto portada: el futur portaveu municipal de Ciutadans, Joan Garcia, votant el 24M. Autor: J.d.A.

El portaveu de Ciutadans, Joan Garcia, serà el número 11 de la llista pel 27S

El portaveu de Ciutadans a Sabadell, Joan Garcia, serà el número 11 de la llista electoral del partit taronja per a les eleccions del 27 de setembre. Garcia és regidor a Sabadell des de les darreres eleccions municipals i té possibilitats de ser diputat. A més, la sabadellenca Laura Vílchez serà número 16 de les llistes.

Joan Garcia és geògraf i ha encapçalat les llistes de Ciutadans a Sabadell l’any 2007, 2011 i 2015, quan la formació presidida per Albert Rivera va obtenir tres regidors a Sabadell. Garcia també ha format part de les llistes anteriorment, tant pels comicis autonòmics com europeus. Ara ho farà en el número 11 i segons les enquestes, podria tenir opcions de ser diputat per Barcelona al Parlament de Catalunya.

Los cinco primeros de la lista de Ciutadans para los comicios del 24 de mayo. Hernández es el tercero por la izquierda. Autor: cedida.
Garcia, primer per la dreta, i Vílchez, segona començanet per la dreta. Autor: Cs.

La llista de Ciutadans al Parlament també té una altra sabadellenca. Es tracta de Laura Vílchez, que serà la número 16 de la llista i també podria tenir opcions de ser diputada si es compleixen algunes previsions electorals per aquesta formació, que li donen una vintena de representants. “Estem contents per la representació de Sabadell a la llista. És un privilegi”, ha assenyalat Garcia a iSabadell aquest dimecres.

Foto portada: Joan Garcia, votant el passat 24 de maig a les municipals. Autor: J.d.A.

Comments are closed.