Esteban Gesa

El PP augura un mandat “tens i complicat” amb un govern inviable

El Partit Popular augura un mandat municipal d’alta tensió, amb un govern inestable i que no fa honor als seus compromisos públics.

Una setmana després de la investidura de Juli Fernàndez (ERC) com alcalde, el Partit Popular dubta de la viabilitat del nou executiu, format per ara per Esquerra Republicana de Catalunya i la Crida per Sabadell amb vuit regidors (dels 27 que té el ple).

El portaveu i únic regidor popular, Esteban Gesa, es escèptic amb el nou executiu. Critica que fins aquest dilluns no s’ha posat en contacte amb l’oposició.

Les primeres notícies de les intencions del nou alcalde ens han arribat per la premsa”, diu Gesa. “Pel que veiem la seva prioritat és adherir Sabadell a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Volem recordar-li al nou govern que només representen el 25 per cent del 55 per cent dels ciutadans de Sabadell que van acudir a les urnes. Una representació insuficient per a prendre decisions tan polèmiques i sensibles per a la ciutadania”, diu Gesa.

“Comencem malament”, segueix el portaveu popular, qui tem “una etapa en la que es governi per a les minories. Per a la minoria independentista, amb polítiques enfocades al Centre i allunyades dels barris, per satisfer només a determinats col·lectius reivindicatius que ara formen part del consistori i que exhibeixen una radicalitat en les formes que no representa a la majoria”.

Gesa recorda a Juli Fernàndez i els seus socis que ha de governar respectant la pluralitat de Sabadell i no ho pot fer deixant al marge la resta de partits polítics. “Si no canvien les formes i moderen les seves actuacions dubtem de la viabilitat del seu projecte i augurem una legislatura molt tensa i complicada”.

Foto portada: Gesa, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.

No Comments