Busos urbans

El PP demana que es faci una enquesta de satisfacció als usuaris de la TUS

La regidora del Partit Popular de Sabadell, Cuca Santos, ha manifestat que demanarà al Govern local que es realitzi una enquesta als usuaris de la TUS per tal de valorar el servei de transport urbà.

El Partit Popular demanarà que a partir de setembre, un cop es recuperi l’horari habitual dels autobusos es realitzi una enquesta a tots els usuaris del transport urbà perquè puguin valorar els horaris i recorreguts. L’enquesta serviria per saber quin és el nivell de satisfacció dels sabadellencs en quant el servei d’autobusos.

Santos ha assegurat que la remodelació de la xarxa d’autobusos locals que va fer el govern del PSC l’any passat, “no era un proposta de millora. No era res més que una manera més d’estalviar en un servei tan bàsic i essencial com aquest per una ciutat de més de 200.000 habitants com és Sabadell.”

La regidora del Partit Popular ha assegurat que des de que es van fer els canvis de les línies, els representants del partit en els consells de districte han copsat la insatisfacció de molts dels veïns després del canvi realitzat en la xarxa de bus.

Degut a aquesta insatisfacció que “els han traslladat molts ciutadans de Sabadell”, el PP creu que el govern “s’hauria de preguntar quina és la valoració que fan els usuaris de la TUS després d’aquesta remodelació del servei”.

Foto portada: Imatge d’arxiu d’un autobús circulat per Sabadell. Autor: David B.

3 Comments