El portavoz del PP, Esteban Gesa, y la concejal Cuca Santos

El PP demana rebaixar la pressió fiscal: “és hora de deixar de collar els ciutadans”

El Partit Popular demana al govern local que congeli o redueixi els impostos i taxes municipals. La proposta del govern aprovada en fase inicial contempla una pujada lineal del 1 per cent.

El PP considera que “ja va sent hora que el govern local realitzi un canvi de tendència en quant a la política fiscal”. Assegura que ara cal deixar de “collar” els ciutadans i cal “compensar-los per l’esforç fet en els moments més durs”.

Els conservadors no estan d’acord en pujar un 1 per cent els impostos i taxes municipals. Volen que es rebaixi l’Impost de Béns Immobles. que augmenti la bonificació de l’IBI per a famílies nombroses o monoparentals i adherir bonificacions als aturats de llarga durada i pensionistes. En quant a la taxa de residus, demanen reduir la quota un 1 per cent o congelar-la.

Ni la proposta de pressupostos ni la de les ordenances presenten canvis per promoure la reactivació de l’activitat econòmica a la nostra ciutat, i molt menys fomenta la creació d’ocupació”, assegura el portaveu, Esteban Gesa.

El PP vol que es promogui la reactivació de les petites i mitjanes empreses i que s’ofereixin bonificacions fiscals i rebaixes de l’IAE a qui hagi creat ocupació.

Foto portada: el portaveu del PP, Esteban Gesa, i la regidora Cuca Santos, en una imatge d’arxiu. Autor: J.d.A.

2 Comments