El PP, molest per la precampanya contínua de PSC i CiU

La presentació de les inversions de la Diputació de Barcelona a Sabadell ha molestat el Partit Popular. Convergència i Unió presideix la Diputació, i el portaveu a Sabadell, i vicepresident de l’ens provincial, Carles Rossinyol, ha presentat recentment les inversions a la ciutat. El PP creu que Rossinyol podria recordar el govern català que la Generalitat deu més de 12 milions d’euros a l’ajuntament de Sabadell.

El Partit Popular va governar conjuntament amb CiU la Diputació durant la primera part del mandat però ja no ho fa, com a conseqüència del canvi d’aliats polítics amb el debat sobiranista omnipresent. Amb la presentació de les inversions que farà la Diputació a Sabadell, el portaveu del PP, Esteban Gesa, assegura que “l’ajuda de qualsevol administració és benvinguda” però manté que CiU Sabadell podria recordar la Generalitat que el govern català deu més de 12 milions d’euros a l’Ajuntament (més info: ‘La Diputació injectarà a Sabadell més d’un milió d’euros per obres de manteniment i despesa corrent‘).

Aquests dies, hem vist com el senyor Rossinyol feia gala i ostentació de la seva intermediació a la Diputació i el seu bon resultat. És per això que des del PP de Sabadell ens preguntem si el portaveu de CiU a la ciutat no podria instar de mateixa manera a la Generalitat de Catalunya, per tal que el seu partit, complís les obligacions que li corresponen, i fés front ja per fi als més de 12 milions d’euros que deu al nostre municipi”.

En el fons, el PP està molest perquè “Rossinyol dóna per iniciada la campanya electoral” mentre que el govern local, liderat pel PSC organitza una “sospitosa quantitats d’actes esportius on la presència del regidor d’Esports i futur candidat, Josep Ayuso, no falla”.

El Partit Popular va ser la quarta formació política més votada a la ciutat en les municipals de 2011, tenint tres regidors. No obstant, des de l’hivern de l’any 2013 només en tenen dos, ja que el que va ser cap de llista i portaveu, Antonio Vega, ha deixat el partit i ara és regidor no adscrit.

Foto portada: els regidors del PP, Esteban Gesa i Cuca Santos, en un ple municipal, fa uns mesos. Autor: David B.

Comments are closed.