Foto portada: candidats del PP, a la plaça de Gabriel Pujol, al Centre. Autor: O.Orriols.

El PP presenta una llista renovada

  • Cuca Santos, María Luz Melero i Anna Roig acompanyen Gesa a la part alta de la llista.

  • Tanca la proposta popular l’històric dirigent conservador Miquel Arroyos.

Esteban Gesa ha presentat aquest dijous la llista electoral que l’acompanyarà a les eleccions municipals pel Partit Popular. La tancarà de forma simbòlica el president local Miquel Arroyos i Gesa estarà acompanyat per tres dones a continuació seva: la regidora Cuca Santos, l’advocada María Luz Melero i l’assistent del grup municipal Anna Roig.

“Presentem una llista renovada i per anar a totes amb les dones en bons llocs de sortida i no per quota, perquè jo estic en contra de les quotes”, ha dit Gesa. El cap de llista anirà als seus primers comicis amb Cuca Santos com a número 2. L’advocada María Luz Melero Rodríguez serà la número 3 i l’assistent del grup municipal, de Noves Generacions, Anna Roig serà la número 4. Enrique Vallejos serà el número 5 a la llista. Entre la resta de candidats la infermera Eva Prat (6), Antonio Carlos Jiménez, del col·lectiu gitano, en el número 7 o Miguel Erwin Melgar Ibarron, delegat de diverses entitats bolivianes a Catalunya.

És una llista molt renovada i amb presència de tots els barris. Tenim la gran sort de tenir representants a tots els barris de la nostra ciutat. Ja he dit sovint que a la ciutat ara hi ha barris de primera i barris de segona i que les zones nord i sud estan abandonades. El nostre programa ens l’ha fet el parlar amb els veïns i veure les seves preocupacions: atur, neteja i incivisme. Hi ha famílies localitzades que fan la vida impossible al veïnat i cobren ajudes socials. Això s’ha d’acabar”, ha dit Gesa.

El candidat popular no ha volgut marcar un objectiu concret respecte els comicis. Sí ha dit que tenen unes línies vermelles a l’hora de pactar, que passen pel debat sobiranista. En quant al cas Mercuri i els possibles pactes futurs amb el PSC, Gesa ha dit que “el PSC ha perdut una oportunitat de fer tàbula rasa i no ho han fet” però no ha volgut anar més enllà.

Foto portada: candidats del PP, a la plaça de Gabriel Pujol. Autor: O.Orriols.

26 Comments