Pol Gibert PSC

El PSC anuncia l’inici del final de la comissió gestora

Després de la darrera escissió al PSC de Sabadell, amb la marxa dels regidors Carles Bosch i Lluis Monge i un grup de militants del partit, la comissió gestora ha anunciat l’inici de la seva dissolució. Així els socialistes, després d’un procés de més d’un any, posen camí cap a una nova executiva.

La marxa del sector vinculat a Lluis Monge i Carles Bosch, i l’elecció d’una nova executiva comarcal amb pes per a Paco Arando i Marta Farrés, ha deixat el camí aplanat per configurar una nova executiva al PSC de Sabadell. Així la comissió gestora inicia el procés per disoldre’s després d’escollir una nova executiva.

El partit assegura que es tanca així un procés d’entesa i diàleg entre diverses faccions (per exemple, han millorat les relacions, molt deteriorades fa temps, entre Marta Farrés i Josep Ayuso), tot creant ara un moviment “integrador, de reflexió i de futur. Una aposta per regenerar-se i construir lliurement un projecte de ciutat”. Asseguren que el cas Mercuri ha estat l’element principal de la crisi al partit però ara mantenen que “això és el passat i volem parlar de futur”. Reconeixen que la crisi al partit ha fet caure la militància i aflorir divergències internes, però que la marxa de Bosch i Monge ha estat el detonant “per dir prou a les desconfiances, als recels, a les diferències, als retrets i al passat”.

Sent així, i analitzant que l’actual govern de la ciutat “no s’ha consolidat” els socialistes escolliran una executiva el més aviat possible per recuperar la capacitat de ser el principal partit de la ciutat.

Foto portada: el portaveu de la comissió gestora i diputat, Pol Gibert. Autor: David B. 

Comments are closed.