Foto portada: López Chamosa i Aranda, aquest dijous. Autor: PSC / cedida.

El PSC aposta perquè cap pensió sigui inferior als 800 euros

El Partit dels Socialistes busca el vot de la gent gran en els darrers dies de la campanya. La candidata per Barcelona Isabel López Chamosa, manté que les reformes del PP reduiran el poder adquisitiu dels pensionistes en el futur. Els socialistes demanen la confiança dels electorals.

Segons  López Chamosa, totes les reformes de caràcter social duts a terme durant la democràcia espanyola han tingut el segell socialista.

Cal crear feina estable i amb cotitzacions de qualitat que garanteixin el futur de les pensions”, ha assegurat l’exdiputada i ara de nou candidata. Sosté que cap garantir que cap pensió és inferior als 800 euros i que cal revaloritzar-les, les mínimes, per sobre de l’IPC. Segons López el major problema per sostenir les pensiones és l’atur “i ha estat precisament això l’excusa que ha utilitzat el PP per tal d’aplicar una reforma que reduirà el poder adquisitiu dels pensionistes en el futur”. “Amb el PP només hem tingut retallades”.

L’acte ha comptat amb la intervenció del candidat sabadellenc al Congrés, Paco Aranda, qui manté que els socialistes “plantegem solucionar els problemes reals de la gent gran amb propostes concretes i factibles”. La trobada s’ha dut a terme al Complex Alexandra, a la Serra d’en Cameró.

Foto portada: López Chamosa i Aranda, aquest dijous. Autor: PSC / cedida. 

Comments are closed.