Foto portada: Jiménez, Gibert i Bermúdez, a la seu del PSC. Autor: J.d.A.

El PSC centrarà la campanya en “els problemes del dia a dia”

El Partit dels Socialistes inicia la campanya de les eleccions autonòmiques del 27 de setembre amb el repte de posar en primer lloc sobre la taula l’eix social, en un context d’unes eleccions especials. Així el número 9 de la llista, el sabadellenc Pol Gibert, manté que els socialistes parlaran sobretot dels “problemes del dia a dia”.

Pol Gibert assegura que el sol fet de convocar les segones eleccions al Parlament en tres anys és mostra del fracàs del president de la Generalitat, Artur Mas, qui a més “s’amaga en el número quatre”. “La seva gestió ha estat nefasta”, diu el sabadellenc, que aspira a ser diputat. Així els socialistes parlaran de reptes socials i territorials: el soterrament al barri de Gràcia, de les vies del tren a Montcada, la violència masclista, l’ocupació, la indústria, els desnonaments, la pobresa o la sanitat pública, amb el tancament de plantes a l’hospital Parc Taulí en lloc destacat. D’altra banda, també volen millorar el finançament de Badia del Vallès.

Enquestes i reforma constitucional

A escala general, i en relació als sondejos, Gibert manté que les últimes enquestes mostren una certa recuperació del vot socialista. “Es recupera la marca com una solució segura davant la incertesa”, assegura, i diu que el PSC vol sumar-se al canvi que “ha començat a rodar” a la resta d’Espanya. En quant al debat identitari o el procés sobiranista, Gibert manté que la proposta socialista, la reforma de la Constitució, és l’única aplicable i amb un full de ruta clar. Marcant, però, que “el PSC defensa la gent per sobre de les banderes”.

El candidat socialista ha intervingut de la mà de Montserrat Jiménez (Badia), número 68 a la llista, i de Merche Bermúdez (Badia), número 64.

Foto portada: Jiménez, Gibert i Bermúdez, a la seu del PSC a Sabadell. Autor: J.d.A. 

Comments are closed.