Sánchez, Gibert, Ayuso i Carrasco, aquest divendres. Autor: David B.

El PSC demana al govern Serracant que retorni a l’activitat

Els socialistes locals emplacen el govern municipal a “recuperar la seva activitat ordinària” ja que és la “millor manera de defensar les institucions”. Creuen que l’aturada de l’activitat institucional anunciada per l’alcalde dimecres pot provocar distanciament amb una gran part de sabadellencs, que segueixen amb el seu dia a dia.

El PSC acusa el govern d’aturar l’activitat institucional de forma unilateral, després d’una reunió del quatripartit dimecres passat al migdia. Així s’han suspès els actes oficials, s’han desconvocat les rodes de premsa previstes i, a hores d’ara, és una incògnita si dijous vinent se celebrarà el màxim acte municipal, el ple municipal. Els socialistes acusen el govern Serracant de fer un ús partidista del consistori, que paralitzarà la seva activitat i a més distanciarà l’Ajuntament d’una “gran part” de veïns de la ciutat, “La ciutadania segueix amb el seu dia a dia i les necessitats no han desaparegut ni s’aturen”, asseguren. Per tot plegat, emplacen al govern a retornar a la normalitat, “la millor manera de defensar les institucions”.

Amb les institucions catalanes

En un altre ordre de coses, els socialistes reiteren la seva defensa de les institucions catalanes i la llibertat d’expressió, emplaçant els governs espanyol i català a tornar a la via del diàleg per buscar solucions al conflicte polític obert. El PSC creu que fora de la llei no hi ha espai pel debat democràtic, però mantenen que usar només la via legal no resoldrà el conflicte. Així mateix, reparteixen la responsabilitat de l’actual “tensió insostenible” entre el govern de Mariano Rajoy, per la seva manca d’acció política i de diàleg, i el govern Puigdemont, per la manca d’interès en dialogar i negociar.

Foto portada: el regidor Cristian Sánchez, el primer secretari del PSC Pol Gibert, el portaveu municipal Josep Ayuso i la regidora Anna Carrasco, en una imatge d’arxiu. Autor: David B. 

Comments are closed.